URUČENI POKLON VAUČERI MATERIJALNO UGROŽENIM PORODICIMA NA VOŽDOVCU

Na punktovima narodnih kuhinja na Voždovacu uručeni su danas poklon vaučeri materijalno ugroženim porodicama koje su korisnici besplatnih obroka. Podeli vaučera prisustvovali su Vladimir Ilić, direktor Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu, a ispred GO Voždovac predsednik Privremenog organa Aleksandar Savić.

Predsednik Aleksandar Savić, zahvalio se na pomoći organizaciji Karitas i dodao da će ovom akcijom biti podeljeno 199 vaučera od po pet hiljada dinara, loklanom stanovništvu kome je pomoć najpotrebnija i da će moći da ih potroše na ono što je njima neophodno.

Vladimir Ilić, direktor Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu rekao je da su poklon vaučeri već podeljeni u opštinama Stari grad, Vračar, Savski venac i Lazarevac. „Ovom akcijom obuhvaćeno je 58 porodica sa evidencije GCSR Odeljenja Stari grad, 52 porodice sa evidencije Odeljenja Savski venac, 174 porodice sa evidencije Odeljenja Lazarevac, 120 porodica sa evidencije Odeljenja Vračar i 199 porodica sa evidencije Odeljenja Voždovac” – rekao direktor Ilić i naglasio da je akcija podele vaučera socijalo ugroženom stanovništvu  jedna u nizu akcija u ime dugogodišnje i uspešne saradnje organizacije Karitas i Gradskog centra za socijalni rad u Beogradu.

Ovim vaučerima stanovnici će moći da kupe hranu, higijenu i druge kućne potrepštine, osim alkohola i cigareta, do kraja godine u Delhaize marketima.

Podelite vest: