УРУЧЕНИ ПОКЛОН ВАУЧЕРИ МАТЕРИЈАЛНО УГРОЖЕНИМ ПОРОДИЦИМА НА ВОЖДОВЦУ

На пунктовима народних кухиња на Вождовацу уручени су данас поклон ваучери материјално угроженим породицама које су корисници бесплатних оброка. Подели ваучера присуствовали су Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду, а испред ГО Вождовац председник Привременог органа Александар Савић.

Председник Александар Савић, захвалио се на помоћи организацији Каритас и додао да ће овом акцијом бити подељено 199 ваучера од по пет хиљада динара, локланом становништву коме је помоћ најпотребнија и да ће моћи да их потроше на оно што је њима неопходно.

Владимир Илић, директор Градског центра за социјални рад у Београду рекао је да су поклон ваучери већ подељени у општинама Стари град, Врачар, Савски венац и Лазаревац. „Овом акцијом обухваћено је 58 породица са евиденције ГЦСР Одељења Стари град, 52 породице са евиденције Одељења Савски венац, 174 породице са евиденције Одељења Лазаревац, 120 породица са евиденције Одељења Врачар и 199 породица са евиденције Одељења Вождовац” – рекао директор Илић и нагласио да је акција поделе ваучера социјало угроженом становништву  једна у низу акција у име дугогодишње и успешне сарадње организације Каритас и Градског центра за социјални рад у Београду.

Овим ваучерима становници ће моћи да купе храну, хигијену и друге кућне потрепштине, осим алкохола и цигарета, до краја године у Делхаизе маркетима.

Поделите вест: