URUČENI KOMPLETI LOPTI NA POKLON SVIM VOŽDOVAČKIM OSNOVNIM ŠKOLAMA

Kao završnica uspešno sprovedene akcije „Školski sport“ koja je organizovana tokom ove školske godine, danas su u svečanoj sali Gradske opštine Voždovac direktorima svih voždovačkih osnovnih škola na poklon uručeni kompleti sprotskih rekvizita.

Komplete lopti za četiri sporta – fudbal, košarku, odbojku i rukomet, predstavnicima svih 16 osnovnih škola uručio je predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić.

On je pozdravio prisutne direktore i predstavnike škola i zahvalio se na učestvovanju u uspešno završenoj akciji „Školski sport“. „Opština Voždovac je zajedno sa gradskim Sekretarijatom za sport i omladinu sprovela ovu akciju sa ciljem da našu decu vratimo na sportske terene, da ih zajedno sa nastavnicima odvojimo od kompjutera, mobilnih telefona i svih poroka i opasnosti koje vrebaju na ulici. Mi ćemo se potruditi da sve osnovno škole imaju uređene i dobro opremljene fiskulturne sale i sportske terene, kako bi đaci mogli da se bave sportom i zdravo razvijaju. Nadamo se da će ova praksa biti nastavljena i ubuduće“ – rekao je predsednik Savić obrativši se prisutnima.

Današnje poklone obezbedila je Gradska opština Voždovac, kroz još jednu u nizu sprovedenih akcija u cilju podsticanja i promovisanja školskog sporta.

Podelite vest: