PREDSEDNIK OPŠTINE NA TERENU SA GRAĐANIMA RIPNjA

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić sa svojim saradnicima obišao je danas nastavak radova na izgradnji vodovodne mreže u naselju Ripanj i tom prilikom sa građanima ovog najvećeg voždovačkog naselja razgovarao o komunalnim problemima ovog kraja.

U Mesnoj zajednici „Ripanj“ stanovnici Ulice put za klenje imali su priliku da razgovaraju sa predsednikom o mogućnosti produženja vodovodne mreže do kraja ulice u dužini od 150 metara.

„Izgradićemo vodovodnu i kanalizacionu mrežu kroz ceo Ripanj, da bi svi građani mogli da žive normalno, kao i oni u gradskom delu Voždovca. Radimo na tome da se do kraja 2017. godine voda dovede do svih kuća, što će biti omogućeno planiranim postavljenjem cevi u dužini od 8 km na delu Kragujevačkog puta“ – rekao je predsednik Savić. On je zatim, zajedno sa svojim saradnicima i građanima, obišao ulice Put za Klenje, Put za Kalajdžiće i Ulicu Perina bara.

U srdačnom razgovoru sa građanima, bilo je reči i o potrebi postavljanja javne rasvete i asfaltiranju ulica. „Ovo je prvi put da vidim predsednika da nas obilazi. To do sada niko nije radio“ – izjavila je sugrađanka, prijatno iznenađena što vidi lično predsednika u svom kraju.

Predsednik je ovom prilikom uverio građane da će opštinsko rukovodstvo i ubuduće vredno raditi kako bi se uslovi i kvalitet života građana Ripnja znatno poboljšali.

Podelite vest: