ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ НА ТЕРЕНУ СА ГРАЂАНИМА РИПЊА

Председник општине Вождовац Александар Савић са својим сарадницима обишао је данас наставак радова на изградњи водоводне мреже у насељу Рипањ и том приликом са грађанима овог највећег вождовачког насеља разговарао о комуналним проблемима овог краја.

У Месној заједници „Рипањ“ становници Улице пут за клење имали су прилику да разговарају са председником о могућности продужења водоводне мреже до краја улице у дужини од 150 метара.

„Изградићемо водоводну и канализациону мрежу кроз цео Рипањ, да би сви грађани могли да живе нормално, као и они у градском делу Вождовца. Радимо на томе да се до краја 2017. године вода доведе до свих кућа, што ће бити омогућено планираним постављењем цеви у дужини од 8 км на делу Крагујевачког пута“ – рекао је председник Савић. Он је затим, заједно са својим сарадницима и грађанима, обишао улице Пут за Клење, Пут за Калајџиће и Улицу Перина бара.

У срдачном разговору са грађанима, било је речи и о потреби постављања јавне расвете и асфалтирању улица. „Ово је први пут да видим председника да нас обилази. То до сада нико није радио“ – изјавила је суграђанка, пријатно изненађена што види лично председника у свом крају.

Председник је овом приликом уверио грађане да ће општинско руководство и убудуће вредно радити како би се услови и квалитет живота грађана Рипња знатно побољшали.

Поделите вест: