NOVI RAČUNARI ZA POLICIJSKU STANICU BELI POTOK

Mesna zajednica „Ripanj“ odlučila je da od sopstvenih prihoda Policijskoj stanici „Beli potok“ donira dva nova računara, s obzirom da zaposleni rade u neadekvatnim uslovima i bez dovoljno tehničkih sredstava za rad.

Računare su uručili predsednik MZ „Ripanj“, Dragan Božilov i odbornica GO Voždovac Svetlana Kovačević, koji su naveli da će se dobra saradnja nastaviti i ubuduće. U tom cilju korak je već učinjen, s obzirom da će Mesna zajednica deo svog prostora opredeliti za jednu kancelariju Policijskoj stanici „Beli potok“.

Komandir Stanice Milan Miletić, zahvalio se predstavnicima MZ „Ripanj“ što su imali sluha i razumevanja za njihove probleme, koji su nasleđeni. „Zahvaljujući pomoći u novim računarima olakšaće se rad i poboljšati efikasnost zaposlenih u Policijskoj stanici „Beli potok“, koja pokriva čak 82 procenta teritorije opštine Voždovac. Mi ćemo se potruditi da Ripanj, pored auto patrole ima i najmanje još jednog pozornika u svako doba dana, kako bi se svi građani osećali što sigurnije.“ – istakao je Miletić.

Podelite vest: