ODRŽAN KROS „KROZ SRBIJU“ U OŠ „VOJVODA PUTNIK“ U RIPNjU

U organizaciji RTS-a održan je Kros učenika u Osnovnoj školi „Vojvoda Putnik“ u Ripnju, u kome su učešće uzeli učenici iz svih delova Srbije. Organizatori Krosa nastojali su da uključe što veći broj učenika, kako bi kod dece promovisali sport, zdrav način života i druženje kroz sportske aktivnosti.

U sportskoj manifestaciji učestvovali su učenici svih razreda, kao i nastavno osoblje koje je istrčalo revijalni krug, zajedno sa svojim đacima. Ostvareni rezultati na Krosu predstavljaju više nego veliki uspeh za učenike svih razreda. Za ostvarene rezultate u velikoj meri zaslužna je i nastavnica fizičkog vaspitanja Slavica Redžić, koja je uložila mnogo vremena i truda da podstakne učenike da pruže što više od sebe. Dodatnu motivaciju učesnicima Krosa pružila je i Radmila Đurović najuspešnija polumaratonka u Srbiji.

Dirketorka Osnovne škole “Vojvoda Putnik” Rada Rakočević, zahvalila se svim nastavnicima i učesnicima koji su učestvovali u krosu i sama pružila primer đacima svoje škole uzevši učešće u krosu. Nakon završetka Krosa, najuspešnijima su uručene diplome i čestitke od nastavnika i drugara iz škole.

Podelite vest: