NASTAVLjA SE MANIFESTACIJA “VESELI DEČIJI DANI U SUPER VERU”

Zbog velikog interesovanja sportsko-kulturna manifestacija “Veseli dečiji dani u Super Veru” trajaće sve do 1.septembra, odnosno do početka nove školske godine. Iako je planirano da “Veseli dečiji dani u Super Veru” traju do 15. avgusta, organizator manifestacije Snežana Mitić, odbornica GO Voždovac, I U.G “Radom za Radost” odlučili su da u naredne dve sedmice, subotom i nedeljom u terminu od 10.30 do 14.30 i sredom u terminu od 16 do 20 sati nastave zanimljive radionice i program za decu uzrasta od šest do trinaest godina. Prijatelj manifestacije je kompanija Veropoulos koja je ustupila prostor, bez naknade u Tržnom centru “Super Vero Voždovac” (Vojvode Stepe 253, hol na I spratu) a manifestacija se sprovodi u okviru projekta “Zdravo detinjstvo”-bez bolesti zavisnosti i elektronskog nasilja.

Do sada su deca sa Voždovca bila u prilici da uče mađioničarske trikove od Mihajla Magic-a, da pohađaju časove origami veštine I slikanja, radionice: lepog govora, novinarstva i odnosa s javnošću, radionice nemačkog i engleskog jezika, da uče stare zanate: tkanje, heklanje, vez, ikonopis, da slikaju na staklu kao i da vežbaju sa instruktorima: korektivnu gimnastiku i jogu. Poslednja aktivnost koju su pripremili organizatori „Veselih dana“ jeste i škola brazilske borilačke veštine Kapuera koju realizuju instruktori iz kluba Senzala.

Odbornica, Snežana Mitić će poslednji dan avgusta poći sa decom i roditeljima na planinarenje. Deca će u prirodi uživati u skupljanju biljaka za herbarijum i u igraonici na otvorenom.

Svi zainteresovani mogu da se pridruže i u T.C. „Super Vero“ (Vojvode Stepe 253) popune liste za prijavljivanje za sve aktivnosti.

Podelite vest: