Konačan spisak izabranih popisivača

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da je na sajtovima Zavoda (stat.gov.rs i popis2022.stat.gov.rs) objavljen Konačan spisak izabranih kandidata za popisivače. Objaom ovog spiska završen je postupak izbora popisivača u skladu sa Javnim pozivom za prijavljivanje popisivača objavljenim dana 22. jula 2022. godine.

Aplikaciji za praćenje prijavljivanja i izbor kandidata za popisivače (https://pod2.stat.gov.rs/PrijavaOK/Administracija/LoginPage), u okviru aktivnosti 4. Liste kandidata, možete pristupiti izveštaju 5. Konačan spisak izabranih popisivača i 6. Kontakt podaci.

Ukoliko budete imali problema da pristupite ovim izveštajima potrebno je da se izlogujete i ponovo ulogujete u aplikaciju. Ukoliko i nakon toga ne budete videli izveštaje potrebno je da istovremeno kliknete na dugme Ctrl i F5 (nekoliko puta) kako bi se stranica osvežila.

Potrebno je da iz izveštaja 5. Konačan spisak izabranih popisivača preuzmete spisak, kako biste ga objavili na sajtu vaše opštine/grada i istakli na vidnom mestu u sedištu Popisne komisije.

Svi izabrani popisivači su obavezni da danasnajkasnije do 16 časova unesu dodatne podatke, neophodne za izradu ugovora o angažovanju.

Nakon unosa dodatnih podataka, Popisna komisija je dužna da telefonom i imejlom obavesti sve izabrane popisivače  o terminu dolaska u prostorije Popisne komisije radi potpisivanja ugovora i preuzimanja opreme i materijala za rad. Kontakt podaci svih popisivača dostupni su u okviru izveštaja 6.

Prilikom dolaska na potpisivanje ugovora popisivači treba da donesu jednu fotografiju dimenzija 3,5 cm h 4,5 cm radi izrade identifikacione kartice.