PROLEĆNI PORODIČNI VOŽD FESTIVAL ODRŽAN U NASELjU BRAĆE JERKOVIĆ

Prolećni porodični Vožd festival i danas je okupio veliki broj dece koja su sa roditeljima, bakama i dekama proveli divan dan ispunjen brojnim animacijama koje su prilagođene njihovom uzrastu. Gradska opština Voždovac vrednujući prave vrednosti i porodicu poklonila je raznovrstan dečji program koji je izmamio osmehe i radost što je i cilj ovog festivala.

Oni najmlađi uživali su igrajući se u gumenim dvorcima, male princeze želele su različite oblike crtanja po licu, a ljubitelji crtanja učestvovali su u radionicama u kojima su naučili neke nove tehnike crtanja. Veliko interesesovanje vladalo je za robotiku, kao i za sportske animatore. Mađioničarski trikovi bili su prava aktrakcija koje su deca pratila sa oduševljenjem. Sa njima su bili i predstavnici Opštine Voždovac.

Inače, košarkaš Nikola Jokić koji je sa Denver nagetsima osvojio NBA titulu, košarkaške korake u Beogradu počeo je upravo iz ovog naselja, Braće Jerković. Ponosni smo na njega.

Pozivamo vas da u nedelju, 18.06.2023. godine dođete u banjički park (kod restorana Ozon) na BESPLATNI program koji traje od 11:00 do 16:00 časova. Takođe smo ponosni i na našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića koji je u ovom naselju odrastao.

Podelite vest: