ПРОЛЕЋНИ ПОРОДИЧНИ ВОЖД ФЕСТИВАЛ ОДРЖАН У НАСЕЉУ БРАЋЕ ЈЕРКОВИЋ

Пролећни породични Вожд фестивал и данас је окупио велики број деце која су са родитељима, бакама и декама провели диван дан испуњен бројним анимацијама које су прилагођене њиховом узрасту. Градска општина Вождовац вреднујући праве вредности и породицу поклонила је разноврстан дечји програм који је измамио осмехе и радост што је и циљ овог фестивала.

Они најмлађи уживали су играјући се у гуменим дворцима, мале принцезе желеле су различите облике цртања по лицу, а љубитељи цртања учествовали су у радионицама у којима су научили неке нове технике цртања. Велико интересесовање владало је за роботику, као и за спортске аниматоре. Мађионичарски трикови били су права актракција које су деца пратила са одушевљењем. Са њима су били и представници Општине Вождовац.

Иначе, кошаркаш Никола Јокић који је са Денвер нагетсима освојио НБА титулу, кошаркашке кораке у Београду почео је управо из овог насеља, Браће Јерковић. Поносни смо на њега.

Позивамо вас да у недељу, 18.06.2023. године дођете у бањички парк (код ресторана Озон) на БЕСПЛАТНИ програм који траје од 11:00 до 16:00 часова. Такође смо поносни и на нашег најбољег тенисера Новака Ђоковића који је у овом насељу одрастао.

Поделите вест: