USVOJEN ZAVRŠNI RAČUN BUDžETA ZA 2022. GODINU

Na danas održanoj 19. sednici Skupštine GO Voždovac usvojena je Odluka o konsolidovanom završnom računu budžeta GO Voždovac za 2022. godinu. Odbornicima se obratila predsednica Opštine Ivana Tomić Ilić koja se zahvalila svima na razumevanju problema sa kojima se tokom protekle godine suočila Opština, podsetivši da je zbog sudskih presuda predviđeni budžet bio značajno umanjen a funkcionisanje Opštine onemogućeno.

Odbornici su usvojili i Rebalans budžeta za 2023. godinu čime je izvršena preraspodela sredstava na programe socijalne i dečije zaštite i lokalne samouprave, odnosno za projekat „Pomoć interno raseljenim i izbeglim licima“ i  za funkcionisanje mesnih zajenica. Rebalansom su izvršene i izmene Finansijskih planova indirektnih korisnika u okviru odobrenih obima sredstava.

Tokom današnje sednice usvojene su odluke o naknadama i drugim primanjima odbornika i platama izabranih, imenovanih i postavljenih lica i o razrešenju i imenovanju članova i zamenika članova Izborne komisije GO Voždovac u stalnom sastavu.

Podelite vest: