УСВОЈЕН ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ЗА 2022. ГОДИНУ

На данас одржаној 19. седници Скупштине ГО Вождовац усвојена је Одлука о консолидованом завршном рачуну буџета ГО Вождовац за 2022. годину. Одборницима се обратила председница Општине Ивана Томић Илић која се захвалила свима на разумевању проблема са којима се током протекле године суочила Општина, подсетивши да је због судских пресуда предвиђени буџет био значајно умањен а функционисање Општине онемогућено.

Одборници су усвојили и Ребаланс буџета за 2023. годину чиме је извршена прерасподела средстава на програме социјалне и дечије заштите и локалне самоуправе, односно за пројекат „Помоћ интерно расељеним и избеглим лицима“ и  за функционисање месних зајеница. Ребалансом су извршене и измене Финансијских планова индиректних корисника у оквиру одобрених обима средстава.

Током данашње седнице усвојене су одлуке о накнадама и другим примањима одборника и платама изабраних, именованих и постављених лица и о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова Изборне комисије ГО Вождовац у сталном саставу.

Поделите вест: