PREZENTACIJA JAVNIH POZIVA NACIONALNE SLUŽBE ZA ZAPOŠLjAVANjE NA VOŽDOVCU

U sali Skupštine GO Voždovac danas je održana prezentacija programa Nacionalne službe za zapošljavanje, kojoj su prisustvovali poslodavaci i privrednici sa Voždovca.

Pozdravljajući skup u ime predsednice Opštine Voždovac Ivane Tomić Ilić, član Veća Milan Mratinković je rekao da je ideja Opštine bila da se na jednom mestu okupi što više preduzetnika i privrednika sa Voždovca da bi se upoznali sa programima Nacionalne službe za zapošljavanje i da se na taj način podrži i podstakne zapošljavanje.

Zamenik direktora Filijale za grad Beograd Siniša Knežević naglasio je značaj održavanja prezentacije kao vid približavanja usluga koje NSZ pruža kroz subvencije za poslodavce. On je istakao da je saradnja sa Opštinom Voždovac nekoliko godina u nazad veoma uspešna i da je rezultat modernizacije i unapređenja saradnje – prva onlajn prezentacija programa za privrednike koja će u organizaciji Opštine Voždovac biti upriličena 19. maja.

Programe su predstavili načelnica Odeljenja za programe zapošljavanja i preduzetništvo Vesna Živković Kostić, organizator obrazovanja odraslih Dragiša Simović i savetnica za zapošljavanje osoba sa invaliditetom Slavica Belizada.

Skup je organizovala Opština Voždovac sa svojim Timom za saradnju sa civilnim sektorom  i NSZ – Služba Voždovac čiji je rukovodilac Željka Zelenović Vuković najavila da će 18. maja 2021. godine po prvi put biti organizovana prezentacija programa za mlade sa ili bez radnog iskustva koji su prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podelite vest: