VOŽDOVAČKI MALIŠANI – U SUSRET VASKRSU

Povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, Gradska opština Voždovac i Ustanova „Voždovački centar – Šumice“ organizovale su trodnevne radionice za decu. Danas su mališani imali priliku da na platou ispred „Šumica“ uz igru i pesmu farbaju jaja, crtaju vaskršnje motive, plešu i pevaju zajedno sa Peđolinom i Mari Mari. Događaju su prisustvovali članovi Veća, a dečici je pozdrave predsednice Opštine Ivane Tomić Ilić prenela članica Veća Andrijana Rusić.

„Kada vas vidim ovako nasmejane i srećne, nama je praznik dobio pravi smisao. Vi ste ukras sveta i nastojaćemo da organizujemo što više događaja koji su posvećeni vama, jer je vaša sreća i naša. Želim da predstojeći praznik provedete u ljubavi i radosti“, rekla je Andrijana Rusić.

Mališane je pozdravila i direktorka „Šumica“ Aleksandra Milovanović i pozvala sve da ovu Ustanovu posete i 27. i 28. aprila do kada traje manifestacija.

Posetioci su imali priliku da na promotivnim štandovima probaju domaću hranu, upoznaju se sa starim zanatima i drugim proizvodima.

Podelite vest: