UPIS DECE U VOŽDOVAČKE VRTIĆE PREKO PORTALA E-VRTIĆ

Obaveštavamo vas da je konkurs za upis dece u Predškolsku ustanovu „Čika Jova Zmaj“- Voždovac za radnu 2021/2022.godinu otvoren do 14.05.2021. godine.

Zahtevi za upis dece se podnose elektronskim putem, preko portala https://euprava.gov.rs/vrtic

Ukoliko želite da Vaše dete elektronskim putem prijavite u predškolsku ustanovu ne morate da dostavljate dokumenta, jer se ona automatski pribavljaju iz Matične knjige rođenih i Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja.

Prijava elektronskim putem nije moguća za roditelje koji nisu državljani Republike Srbije.

Za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, i dr. predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem, ali je potrebno da dostave dodatnu dokumentaciju na adresu elektronske pošte upisnakomisija@gmail.com, kojom dokazuje navedeni status.

Ukoliko roditelji nisu u mogućnosti da podnesu zahtev putem elektronske usluge, zbog neke specifičnosti koje se odnose na podatke iz matične knjige rođenih ili radno-pravnog statusa roditelja, potrebno je da preuzmu zahtev na LINK-u i dostave zajedno sa dodatnom dokumentacijom na adresu elektronske pošte predškolske ustanove upisnakomisija@gmail.com.

Kako da popunim Zahtev?

Za detaljnije informacije može se obratiti predškolskoj ustanovi LINK

Predškolska ustanova “Čika Jova Zmaj” Beograd – Voždovac
Adresa: Save Šumanovića 1
Telefon: 064 879 37 11
Elektronska adresa: upisnakomisija@gmail.com

Podelite vest: