PROLEĆNO UMIVANjE I ČIŠĆENjE VOŽDOVCA

Na molbu građana i naše opštine, JKP „Gradska čistoća“ započela je uređenje i pranje voždovačkih ulica nakon zimskog perioda kako bi uklonila nanose blata i opalog lišća sa kolovoza, za šta se koriste cisterne, hidroperačice i autočistilice.

Na više lokacija uklonjen je šut, kabasti otpad i granje kao i divlje deponije na Avalskom putu, Junskoj, Tekeriškoj, Ulici vojvode Stepe – okretnica 33, Jaše Ignjatovića, Radomira Markovića i Đakona Avakuma.

S obzirom na to da su naselja sa individualnim domaćinstvima na Voždovcu dobila PVC kante za smeće, podsećamo fizička i pravna lica koja ih nisu preuzela da se mogu javiti na broj 011/288-2916 ili na imejl: vozdovac@gradskacistoca.rs

JKP „Gradska čistoća“ će tokom dana vikenda 3. i 4. aprila 2021. godine sprovesti i besplatnu akciju odnošenja kabastog otpada.

Pozivamo sugrađane da iskoriste akciju besplatnog odnošenja otpada i ukoliko imaju nepotrebne kabaste stvari da ih tokom dana vikenda ostave pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, odakle će ih ekipe ,,Čistoće” ukloniti.

Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada.

O tome mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća“ pozivanjem telefonskog broja 0800 000 807, nakon čega ekipe preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

Podelite vest: