ОПШТИНА ПОКЛОНИЛА ПРАЗНИЧНЕ ПАКЕТИЋЕ ХРАНИТЕЉСКИМ ПОРОДИЦАМА СА ВОЖДОВЦА

Председница ГО Вождовац Ивана Томић Илић обрадовала је празничним пакетићима децу у хранитељским породицама на Вождовцу, али и децу са Вождовца која су смештена у хранитељским породицама у другим градовима широм Србије. Подели пакетића присуствовали су хранитељи и в.д. директорка Центра за породични смештај и усвојење – Београд Мирјана Новаков.

„Хвала вам што сте дошли. На првом месту желим да вам честитам православну Нову годину. Желим да изразим велико поштовање према вама јер то што ви радите је за велику похвалу и треба да буде пример осталима. Општина Вождовац мисли на сву децу, а поготово на угрожену категорију као што су ваша деца. За њих смо спремили мали знак пажње, празничне пакетиће. Општина ће у будућности посебну пажњу придавати хранитељима као што сте ви и учинити све да вам помогне и изађе у сусрет јер то што ви радите је хумано и значајно“, рекла је у обраћању председница Ивана Томић Илић. Она је искористила прилику да разговара о проблемима и потешкоћама са којима се хранитељске породице суочавају и најавила да ће Општина дати све од себе да се ти проблеми решавају правовремено и ефикасно.

В.д. директорка Мирјана Новаков захвалила се председници Томић Илић на овом дивном гесту и најавила почетак конструктивне сарадње са Општином.

Поделите вест: