СВЕЧАНО ОТВОРЕНА НОВА ЗГРАДА МЗ „ЗУЦЕ“

Становници Зуца од данас могу да користе нове просторије Месне заједнице – савремено опремљеног објекта подигнутог на месту некадашње руиниране зграде.

Општина Вождовац је финансирала нови објекат површине 150 квм, у оквиру којег су сала, канцеларије и тоалети, а у којој ће моћи да се одржавају разни скупови и културни догађаји, образовне и друге радионице.

Председник Општине Александар Савић и најстарији одборник Скупштине општине Велибор Нешковић свечано су отворили нови објекат, који је освећен у присуству већег броја мештана Зуца.

Обраћајући се присутним грађанима, председник Савић је рекао да је циљ општинског руководства да се изгради још 10 оваквих објеката где би се грађани окупљали и решавали административне послове.

„На поклон Месној заједници донели смо један каталог где смо побројали све реализоване инвестиције на Општини од 2014. до 2020. године. У каталогу се могу видети списак и фотографије, као доказ свега урађеног у градском и приградском делу Вождовца, а на корист свима нама“, рекао је Савић.

Уз подршку вождовачких привредника, председник Александар Савић обезбедио је донацију Месној заједници – нову модерну косилицу, чиме је мештанима овог подавалског села решeн проблем кошења растиња поред пута.

Поделите вест: