SVEČANO OTVORENA NOVA ZGRADA MZ „PINOSAVA“

Žitelji podavalskog naselja Pinosava od danas imaju na raspolaganju savremeno opremljene prostorije novog objekta Mesne zajednice. Na mestu stare oronule zgrade MZ „Pinosava“ opština Voždovac je od svojih sredstava izgradila novi objekat površine 150 m2, sa kancelarijskim prostorijama, toaletom i salom u kojoj će moći da se održavaju razni skupovi i kulturno obrazovni sadržaji.

Predsednik Opštine Aleksandar Savić i predsednik Mesne zajednice Dragiša Milenković svečano su otvorili novi objekat, koji je osvećen u prisustvu većeg broja meštana.

Obraćajući se prisutnim građanima, predsednik Savić istakao je da je cilj opštinskog rukovodstva da se u svim podavalskim mestima izgradi po jedan ovakav objekat gde bi se građani okupljali i davali predloge Opštini.

„Trebalo bi da u svakom ovom objektu dovedemo i službenike Republičkog geodetskog zavoda, da Opštinu približimo našim građanima, kako ne bi morali da dolaze do centralne zgrade za potrebnu dokumentaciju i usluge“ – rekao je Savić i dodao je je u planu i obnova Osnovne škole „Vasa Čarapić“, za koju je projektna dokumentacija već završena.

Podelite vest: