POSLOVNI SUSRET BONITETNO IZVRSNIH KOMPANIJA OPŠTINE VOŽDOVAC

U GO Voždovac danas je održan poslovni susret bonitetno izvrsnih kompanija opštine Voždovac i tom prilikom dodeljeni su sertifikati bonitetne izvrsnosti najuspešnijim kompanijama.

Bojan Bojić je u ime predsednika opštine Voždovac Aleksandra Savića predstavnicima kompanija čestitao povodom dobijanja sertifikata bonitetne izvrsnosti. „Organizacijom ovog poslovnog susreta opština Voždovac i BISNODE kompanija zvanično su uspostavile saradnju“ – rekao je Bojić, naglasivši da se na republičkom nivou svega 5,65 % firmi može sertifikovati,  dok je na Voždovcu taj procenat firmi koje stiču uslove nešto veći – oko 7%.

Prisutnima se obratila Jelena Gajić, menadžer prodaje BISNODE kompanije, koja je govorila o značaju bonitetno izvrsnih kompanije za opštinu Voždovac, kao najznačajnijim akterima razvoja privrede. Prema njenim rečima  od ukupnog broja kompanija u Srbiji koje predaju završni račun samo je 24,03%  bonitetno izvrsnih, i učestvuju u ukupnom prihodu sa 69,01%, i zapošljavanju 58,87% zaposlenih. Od ukupnog broja registrovanih kompanija u opštini Voždovac 6,96% je bonitetno izvrsnih, a one učestvuju u ukupnom prihodu sa 71,43%, i u ukupnoj dobiti sa 82,31% i zapošljavaju 68,01% zaposlenih.

O svojim poslovnim iskustvima na skupu su govorili Dragiša Marinković, direktor i vlasnik Vatrosprema, kao i Jordan Simjonović, finansijski direktor kompanije Elektroenergetski koordinacioni centar.

Bonitetna izvrsnost definiše nadprosečnu vrednost kompanija, a Sertifikat bonitetne izvrsnosti je potvrda dugogodišnjeg sistemskog i kvalitetnog rada, jer se pri ocenjivanju primenjuje ista metodologija i dokazani kriterijumi.

Podelite vest: