НОВЕ НАОЧАРЕ И ОФТАМОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ НА ПОКЛОН СТАРИМА ИЗ ДОМА ВОЖДОВАЦ

Корисници дома за старе у Качерској улици добили су на поклон наочаре са одговарајућом диоптријом. Градска општина Вождовац је у сарадњи са поликлиником Health Care обезбедила преглед и израду наочара, а тим поводом председник ГО Вождовац Александар Савић обишао је данас овај вождовачки дом и разговарао са пензионерима.

Председник Савић је поздравио кориснике Дома, рекавши да ће Општина као и до сада, чинити све да обезбеди боље услове за живот и њихову спокојну старост. „Општина Вождовац је у претходном периоду највише водила рачуна о својим најмлађим и најстаријим суграђанима и ова акција је спроведена у том духу. Ми смо на овај начин желели да помогнемо, нарочито старијима са нижим примањима“, рекао је Савић и најавио нове донације за Дом Вождовац, као и наставак акције бесплатних излета за припаднике трећег доба.

Управница Дома Сандра Стојковски изразила је велико задовољство и  захвалност на свему што је општина Вождовац до сада учинила за њих и нагласила да је ова донација још један доказ изванредне сарадње.

Поделите вест: