БАЊИЦА ДОБИЈА КОШАРКАШКИ ТЕРЕН ПОСВЕЋЕН САШИ ПАВЛОВИЋУ

На Бањици у Булевару ослобођења 106, у петак, 7. јуна у 13 часова, отвара се нови потпуно реконструисани 73. кошаркашки терен у оквиру акције „100 терена за једну игру“ компаније Mozzart, у сарадњи са ГО Вождовац. Свечано пресецање врпце обавиће прослављени кошаркаш Партизана Александар Саша Павловић, по коме ће игралиште добити име.

Позивамо све љубитеље кошарке да дођу на отварање кошаркашког игралишта „Саша Павловић“, где ће бити организована и ревијална утакмица пионира Партизана и Мега Бемакса, који ће симболично и отворити терен. Читав догађај имаће и хуманитарни, као и такмичарски део, јер је за најбоље шутере компанија Mozzart припремила вредне новчане награде. Пријављивање за такмичење је на терену 7. јуна од 13 часова.

Терен на којем су стасавале многе генерације добиће потпуно нови изглед – нове конструкције, обруче, клиритне табле, професионалну подлогу, потпуно реконструисане трибине и биће остављен на бесплатно коришћење свим становницима Бањице, али и свим осталим љубитељима кошарке.

Поделите вест: