GRAĐANI NASELjA PADINA KOD PREDSEDNIKA SAVIĆA

Na poziv predsednika Gradske opštine Voždovac Aleksandra Savića, u utorak 28.maja, održan je sastanak sa građanima iz Ulice Vojvode Vlahovića. Tema sastanka bili su brojni komunalni i infrastrukturni problemi naselja. Predsednik Savić je upoznao građane sa nadležnostima Opštine, kao i mogućnostima da lokalna vlast pomogne u realizaciji zahteva. Kao glavni problemi u naselju, navedeni su: funkcionalnost kišne i fekalne kanalizacije, bezbednost pešaka u glavnoj ulici, nepostojanje osnovne škole i parkića za decu, kao i popravka javne rasvete u pojedinim delovima ulice.

Građani su apelovali na izgradnju glavne saobraćajnice naselja, potom i na postavljanje ležećih policajaca i pešačkih prelaza. Predsednik Savić je rekao da opština Voždovac nikada neće ignorisati probleme svojih stanovnika, naglasivši da su za realizaciju većine pomenutih zahteva nadležna javna i komunalna preduzeća. S tim u vezi, Savić je izrazio uverenje da će opština Voždovac podržati svaku inicijativu koji građani upute nadležnim organima i preduzećima, a koji se odnose na pomenute infrastrukturne i komunalne probleme.

Pomoći ćemo žiteljima naselja i u organizaciji neophodnih sastanaka sa nadležnim preduzećima, kako bi, u domenu svojih mogućnosti, doprineli stvaranju boljih uslova za život, istakao je Savić.

Podelite vest: