BROJNA PUBLIKA VOŽDOVAČKIH LETNjIH VEČERI

Interesantnim dečijim predstavama i veoma posećenim koncertima za starije, završena je ovogodišnja kulturna manifestacija „Voždovačke letnje večeri“, koju je opština Voždovac u saradnji sa VC „Šumice“ organizovala više od mesec dana.

I ovog vikenda bogat dečiji program oduševio je i nasmejao mališane koji su sa uživanjem gledali predstave „Čarolija na kraju predstave“ – Kofer Teatra, „Aska i vuk“ – Teatra 13 i Peđolino šou.

Stariji su ovog vikenda pored divnog interpretatora pesama Zdravka Čolića, Petra Jojićauživali i u glasovima njegovih muzičkih prijatelja. Voždovački centar „Šumice“ ljubiteljima rok muzike darivao je koncert Olivere Dragićević „Skvo” sa prijateljima. Olivera Dragićević „Skvo” je rok kantautorka i jedna od prvih žena koja se pojavila na domaćoj rok sceni. Pored pisanja tekstova svira bas, akustičnu i električnu gitaru, peva i komponuje. Do sada je objavila dva autorska albuma uz gostovanje najvećih legenda rok muzike, kao što su Bora Đorđević, braća Jelić iz JU grupe, Radomir Mihailović Točak i mnogi drugi.

One koje više interesuje poezija, satira i gluma imali su priliku da gledaju komediju „Siroti mali hrčki“ – Teatar 13, kao i da prisustvuju programu „Zvižduk u osam“ u organizaciji Književnog kluba „Skadarlijska Boemija“.  Hvala svima na poseti. Vidimo se sledeće godine.

Podelite vest: