PREDSTAVA O BEZBEDNOSTI U SAOBRAĆAJU ZA 1700 VOŽDOVAČKIH PRVAKA

U Osnovnoj školi „Vojvoda Stepa“ iz Kumodraža, danas je oko stotinu đaka prvaka imalo priliku da kroz interaktivnu predstavu „Parking servisa” nauči osnovna pravila o bezbednom ponašanju u saobraćaju. Mališanima je na zabavan način, prikazano kako da pravilno prelaze ulicu, koriste semafor i tumače saobraćajne znakove.

Nakon predstave, koja se organizuje u okviru akcije pod nazivom „Đaci vas mole – usporite pored škole“, najmlađe su poklonima obradovali predstavnici „Parking servisa”, koji su zajedno sa predstavnicima Opštine deci podelili fluorescentne prsluke i brošuru o pravilima ponašanja u saobraćaju.

Uz ovogodišnji ciklus predavanja, koji zajedno sprovode JKP „Parking servis“ i Saobraćajna policija, 1742 voždovačka đaka prvaka naučiće kako da budu još bezbedniji u saobraćaju na putu do svojih škola.

Edukativnom predavanju prisustvovali su Miloš Stojanović i Relja Ognjenović, članovi Veća opštine Voždovac, koja ovu, za najmlađe osnovce, korisnu akciju podržava od početka sprovođenja.

Podelite vest: