OŠ „ĐURA DANIČIĆ” OBELEŽILA DAN ŠKOLE

OŠ „Đura Daničić“, koja nosi ime najznačajnijeg srpskog filologa, danas je svečanim programom za učenike, roditelje i nastavnike proslavila Dan škole.

Direktor Škole Borivoj Knežević čestitao je školski praznik kolektivu i đacima i ujedno  pohvalio uspeh učenika, koji su na takmičenjima u pojedinim predmetima došli do republičkog nivoa.

On je objavio da je na današnji dan završio svoj radni vek i svoju direktorsku dužnost predao koleginici iz kolektiva, profesorki fizike Ireni Ivanov Kaličanin, koja će ubuduće predvoditi školu.

Učenici mlađih i starijih razreda predstavili su se dobro uvežbanim pesmama, recitacijama, glumom i plesom, dok je za kraj Ansambl „Lira“ odigrao splet srpskih narodnih igara, a svi su kao nagradu od publike dobili veliki aplauz.

Ovogodišnja svečanost bila je prilika da se uruče zahvalnice i knjige učenicima za ostvarene rezultate na takmičenjima, kao i za najlepše likovne radove.

Svečanosti je u ime opštine Voždovac prisustvovao  Miloš Stojanović, član Veća zadužen za predškolske i školske ustanove.

Podelite vest: