OPŠTINA POKREĆE PROCEDURU ZA VRAĆANjE POSLOVNOG PROSTORA I BAZENA NA BANjICI

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić najavio je danas da Opština pokreće proceduru za vraćanje poslovnog prostora i bazena na Banjici u sastav Sportskog centra „Voždovac“.

Podnoseći izveštaj o radu u 2017. godini, Savić je rekao da je Opština za rekonstrukciju „Šumica“ izdvojila 50 miliona dinara, od čega je do sada iskorišćeno 29, a da će ostatak biti investiran ove godine.

Predsednik Skupštine Aleksandar Mirković je naveo da „Šumice“ danas, nakon deset godina kriznog perioda, posluju u plusu i funkcionišu normalno. Prema njegovim rečima, svi termini su popunjeni, a sve veći broj građana koristi usluge Centra.

Odbornicima je dostavljen izveštaj predsednika Opštine o svim najvažnijim projektima koji su na Voždovcu realizovani ili započeti tokom 2017. godine – od razvoja privrede, komunalne i putne infrastrukture, saobraćaja, zdravstva i školstva, do vitalnih projekata koji su vidljivi, merljivi i u službi stanovnika Voždovca.

Skupština GO Voždovac je tajnim glasanjem donela Rešenje o izboru Miloša Petrovića, diplomiranog ekonomiste, za člana Veća opštine Voždovac.

Pored toga, odbornici su usvojili i predloge rešenja o imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora Ustanove sportski centar „Voždovac“ i Doma kulture „Ripanj“, a većinom glasova je usvojeno Rešenje o imenovanju Jovane Canić za vršioca dužnosti direktora ovog doma kulture.

Podelite vest: