PRODUŽENA LINIJA 405L DO OKRETNICE U BELOJ RECI

Na inicijativu Mesne zajednice i građana Ripnja, za pet kilometara produžena je autobuska linija 405L, koja će od danas saobraćati od Bele reke, kroz Nenadovac, Karaulu i Glumčevo brdo.

Trasa linije u smeru A: BELA REKA – Put za Koloniju – Avalska – Timočki put – Lipovički put – Branislava Jovanovića – Miodraga Vukovića – raskrsnica za Karaulu – Miodraga Vukovića – Put za Glumčevo brdo – GLUMČEVO BRDO.

Trasa linije u smeru B: GLUMČEVO BRDO – Glumčevo brdo /Draženovac/ – Lipovički put – Timočki put – Avalska – Put za Koloniju – BELA REKA. Minibus 405L će saobraćati u intervalu od 30 minuta i danima vikenda.

Predsednik Gradske opštine Voždovac Aleksandar Savić je u razgovoru sa građanima rekao da Opština podržava sve njihove inicijative, a posebno onih koji su ranije bili zapostavljani zato što žive ispod Avale.

Prema njegovim rečima, od 29. decembra kreće još jedna kružna minibus linija 409, koja će saobraćati trasom u dužini od oko 10 kilometara na relaciji Trošarina – Jajinci – Ulica ruža – Trošarina, a polasci će biti na 35 minuta.

Podelite vest: