TRADICIONALNI NOVOGODIŠNjI KOCERT ZA HILjADU VOŽDOVČANA

Velikim  Novogodišnjim  interaktivnim koncertom, Gradska opština Voždovac i Muzička radionica Mari Mari, obradovali su i ove godine mališane Voždovca, koji su sa roditeljima, bakama i dekama ispunili sportsku salu „Voždovačkog centra – Šumice“ do poslednjeg mesta. Praznična iznenađenja koja  im  daruje njihova Opština čitavog decembra, nastavljena su današnjim  besplatim koncertom velikih muzičkih zvezda koje su pevale deci i izmamile im radost i osmeh.

Hiljadu posetilaca družilo se uz najlepše dečije pesme i muzičke interaktivne igre sa horom Mari Mari i specijalnim gošćama Ivanom Peters i mladom zvezdom Nevenom Božović. Deca su svaku pesmu pevala zajedno sa svojim omiljenim pevačicama, a divnoj atmosferi doprinelo je spontano interaktivno igranje dece na tribinama i koreografija koju su izvodili prateći dešavanja na sceni. Ozarena lica i dugotrajni aplauzi najmlađih pokazali su koliko je vredan ovaj napor organizatora.

Posle uspešnih i posećenih koncerata i pozorišnih predstava pred Novogodišnje praznike,  kao i otvaranja besplatnog klizališta u naselju Stepa Stepanović, Gradska opština Voždovac je koncertom opet iznenadila i obradovala svoje najmlađe žitelje, kojima posvećuje najveću pažnju u svom radu.

Podelite vest: