MUZIKA, PESMA I GLUMA ZA VOŽDOVČANE OD 7 DO 77 GODINA

„Dani Voždovca“ obeleženi su u utorak i zabavnim programom u „Šumicama“, koji je bio posvećen najmlađim Voždovčanima.

U svom nastupu kraljica dečijih srca Frozen Elza je priredila nezaboravan „Elzin muzički šou“ za brojne mališane koji su sat vremena đuskali uz svoju ljubimicu.

U poslepodnevnim časovima učenici nižih razreda voždovačkih osnovnih škola imali su priliku da odgledaju predstavu „Ivica i Marica“, u izvođenju mladih glumaca Teatra 13, posle čega su se ludo zabavljali u nastupu animatora i dečjeg voditelja Predraga Vukovića i njegov poznati „Peđolino šou“.  On je na duhoviti i zabavan način izveo svoju edukativno-dramsku adaptaciju poznatih bajki prilagođenu modernom dobu, u kojoj su se u ulozi glumaca, našli i mali gledaoci.

Za malo starije osnovce, u renoviranoj svečanoj sali „Šumica“,  priređena je monodrama „Probudi se“. Ovaj pozorišni komad izveo je akademski glumac i režiser Fuad Tabučić, mnogima poznat po ulozi u seriji „Selo gori a baba se češlja“.Fuad je svojim glumačkim umećem oduševio mlade gledaoce koji su uživali u svakom trenutku monodrame.

Koncert starogradskih i evergrin  hitova, za nešto starije generacije, prirediio je Rade Rajović. U svom solističkom nastupu podsetio je publiku na uvek rado slušane domaće i strane hitove osamdesetih i devedesetih godina.

Ovo je ujedno bio i poslednji kulturno-umetnički događaj koji je Gradska opština Voždovac organizovala za svoje sugrađane povodom Dana opštine i Slave.

Podelite vest: