SAVIĆ I STAJIĆ SA GRAĐANIMA RAKOVICA SELA

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić i sekretar Sekretarijata za poslove legalizacije objekata Nemanja Stajić razgovarali su sa građanima Rakovica sela. Veliki broj meštana interesovao se za proces legalizacije, asfaltiranje ulica i izgradnju Jelezovačkog kolektora.

Aleksandar Savić je podsetio okupljene šta je sve Gradska opština Voždovac uradila do sada i dodao da prethodne vlasti nisu promenile jednu cev, asfaltirale ulicu, renovirale školu, izgradile Dom zdravlja…

„Mnogo smo problema nasledili, ali rešavamo jedno po jedno. Ugovor za Jelezovački kolektor je potpisan, očekujem da u narednih deset dana dogovorimo najbolje rešenje. Ako to uspemo da uradimo, opština Voždovac će platiti projektnu dokumentaciju za sekundarnu kanalizacionu mrežu kako bi ubrzala radove. Tenderi za izvođenje radova na uređaju za pročišćavanje otpadnih voda u Belom potoku i Pinosavi su završeni, izabran je izvođač radova i uskoro kreće izgradnja. Potrebna nam je vaša podrška i strpljenje da sve probleme razmotrimo i pronađemo najbolji način da se oni reše. Za sav naš rad imamo punu podršku predsednika Aleksandra Vučića, koji se bori da naša država izađe iz krize i da svi imamo jednake uslove za život”, rekao je predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić. On je dodao da će proces legalizacije biti ubrzan.

Sekretar Sekretarijata za poslove legalizacije objekata Nemanja Stajić rekao je da će izrada geodetskih snimaka i projektne dokumentacije biti o trošku države. „Opština Voždovac imaće pet angažovanih timova koji će obilaziti lokacije, uraditi sav posao, a građani će platiti samo taksu za ozakonjenje. Prioritet je da se legalizuju kuće i stanovi“, objasnio je Stajić.

Podelite vest: