RANI JAVNI UVID ZA PLAN DETALjNE REGULACIJE DELA NASELjA KUMODRAŽ

POŠTOVANI  SUGRAĐANI,

GRADSKA OPŠTINA VOŽDOVAC VAS OVIM PUTEM OBAVEŠTAVA  DA JE  OBJAVLjEN RANI JAVNI UVID ZA PLAN DETALjNE REGULACIJE DELA NASELjA KUMODRAŽ, KOJI SADRŽI IDEJE URBANISTIČKOG ZAVODA BEOGRADA  ZA UREĐENjE DELA NAŠEG KUMODRAŽA.

OVIM PLANOM OBUHVAĆENO JE ZEMLjIŠTE OKO DRENOVE MEĐE I TO SA LEVE STRANE UGLOM ULICA  KUMODRAŠKE I TEKERIŠKE, A  SA DESNE STRANE ULICOM STARI VINOGRADI, SVE DO PADINE.

GRADSKA OPŠTINA VOŽDOVAC  VAS OBAVEŠTAVA DA JE MOGUĆE IZVRŠITI DETALjAN UVID U PLAN I PODNETI EVENTUALNE PRIMEDBE NA ISTI U ZGRADI GRADSKE UPRAVE,UL. 27.MARTA 43-45 U PERIODU OD 17.05.2017. DO 01.06.2017. SVAKOG RADNOG DANA OD  9  DO 18 ČASOVA.

Plan

ISTOVREMENO VAM NAPOMINjEMO DA JE U PITANjU SAMO PREDLOG , TJ IDEJA  PLANA URBANISTIČKOG ZAVODA, KOJA SE UZ VAŠE PRIMEDBE MOŽE KORIGOVATI, U ČEMU ĆEMO ZAJEDNO UZ UČEŠĆE STRUČNIH LICA ZAPOSLENIH U GRADSKOJ OPŠTINI VOŽDOVAC  NAŠE NASELjE UREDITI ZAJEDNO  UZ UVAŽAVANjE  VAŠIH  PREDLOGA  I  IDEJA.

ČEKAMO VAS U PROSTORIJAMA NAŠE MESNE ZAJEDNICE, VOJVODE STEPE 571, KAKO BI ZAJEDNO DOŠLI DO NAJBOLjEG PREDLOGA I TO 29., 30. I 31. MAJA U PERIODU OD 17 DO 20 ČASOVA.

 

NAČELNIK UPRAVE GO VOŽDOVAC

BOJANA RADAKOVIĆ

Podelite vest: