РАНИ ЈАВНИ УВИД ЗА ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА НАСЕЉА КУМОДРАЖ

ПОШТОВАНИ  СУГРАЂАНИ,

ГРАДСКА ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ ВАС ОВИМ ПУТЕМ ОБАВЕШТАВА  ДА ЈЕ  ОБЈАВЉЕН РАНИ ЈАВНИ УВИД ЗА ПЛАН ДЕТАЉНЕ РЕГУЛАЦИЈЕ ДЕЛА НАСЕЉА КУМОДРАЖ, КОЈИ САДРЖИ ИДЕЈЕ УРБАНИСТИЧКОГ ЗАВОДА БЕОГРАДА  ЗА УРЕЂЕЊЕ ДЕЛА НАШЕГ КУМОДРАЖА.

ОВИМ ПЛАНОМ ОБУХВАЋЕНО ЈЕ ЗЕМЉИШТЕ ОКО ДРЕНОВЕ МЕЂЕ И ТО СА ЛЕВЕ СТРАНЕ УГЛОМ УЛИЦА  КУМОДРАШКЕ И ТЕКЕРИШКЕ, А  СА ДЕСНЕ СТРАНЕ УЛИЦОМ СТАРИ ВИНОГРАДИ, СВЕ ДО ПАДИНЕ.

ГРАДСКА ОПШТИНА ВОЖДОВАЦ  ВАС ОБАВЕШТАВА ДА ЈЕ МОГУЋЕ ИЗВРШИТИ ДЕТАЉАН УВИД У ПЛАН И ПОДНЕТИ ЕВЕНТУАЛНЕ ПРИМЕДБЕ НА ИСТИ У ЗГРАДИ ГРАДСКЕ УПРАВЕ,УЛ. 27.МАРТА 43-45 У ПЕРИОДУ ОД 17.05.2017. ДО 01.06.2017. СВАКОГ РАДНОГ ДАНА ОД  9  ДО 18 ЧАСОВА.

Plan

ИСТОВРЕМЕНО ВАМ НАПОМИЊЕМО ДА ЈЕ У ПИТАЊУ САМО ПРЕДЛОГ , ТЈ ИДЕЈА  ПЛАНА УРБАНИСТИЧКОГ ЗАВОДА, КОЈА СЕ УЗ ВАШЕ ПРИМЕДБЕ МОЖЕ КОРИГОВАТИ, У ЧЕМУ ЋЕМО ЗАЈЕДНО УЗ УЧЕШЋЕ СТРУЧНИХ ЛИЦА ЗАПОСЛЕНИХ У ГРАДСКОЈ ОПШТИНИ ВОЖДОВАЦ  НАШЕ НАСЕЉЕ УРЕДИТИ ЗАЈЕДНО  УЗ УВАЖАВАЊЕ  ВАШИХ  ПРЕДЛОГА  И  ИДЕЈА.

ЧЕКАМО ВАС У ПРОСТОРИЈАМА НАШЕ МЕСНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ, ВОЈВОДЕ СТЕПЕ 571, КАКО БИ ЗАЈЕДНО ДОШЛИ ДО НАЈБОЉЕГ ПРЕДЛОГА И ТО 29., 30. И 31. МАЈА У ПЕРИОДУ ОД 17 ДО 20 ЧАСОВА.

 

НАЧЕЛНИК УПРАВЕ ГО ВОЖДОВАЦ

БОЈАНА РАДАКОВИЋ

Поделите вест: