U SUSRET USKRSU SA KORISNICIMA PRIHVATILIŠTA ZA ODRASLA I STARA LICA

Gradska opština Voždovac, kao i svake godine, tradicionalno za uskršnje praznike želi da obraduje obojenim jajima one kojima je pažnja i pomoć najpotrebnija. Ovog puta hiljadu raznobojnih vaskršnjih jaja dobilo je oko 140 starih, nemoćnih i bolesnih ljudi bez doma i brige koji privremeno borave u Prihvatilištu za odrasla i stara lica u Kumodraškoj ulici.

Poklone su Prihvatilištu uručili predstavnici opštine Voždovac i opštinske Kancelarije za mlade, u prisustvu direktorke PU „Čika Jova Zmaj“ Lidije Hutović, čija Ustanova je pomogla u bojenju jaja.

Direktor Prihvatilišta Prvoslav Nikolić, zahvalio se opštini Voždovac na pažnji i brizi o svima koji borave u ovoj ustanovi, a pogotovo mladima koji su uvek dobrodošli. Poverenik za nacionalne manjine, Zlatko Lenhart poželeo je srećne uskršnje praznike i izrazio nadu da će današnji pokloni ulepšati praznične dane svim prisutnim korisnicima Prihvatilišta, koje Opština ne zaboravlja i kojima je i mnogo puta ranije pružala pomoć i donirala ono što im je najpotrebnije.

Podelite vest: