PREDSEDNIK SAVIĆ U POSETI KLUBU ZA STARIJE „VOŽDOVAC“

Klub za starije „Treće doba“ – Voždovac, pri Gerontološkom centru Beograd, danas je svečano obeležio dve godine od osnivanja. Tim povodom predsednik Privremenog organa GO Voždovac  Aleksandar Savić prisustvovao je programu i pružio podršku starijim Voždovčanima, kojima Opština posvećuje posebnu pažnju.

O istorijatu osnivanja i aktivnostima Kluba govorila je Nadežda Nikolić, predsednik klubova i dnevnih boravaka penzionera Grada Beograda, koja je potom predsedniku Saviću uručila zahvalnicu za human odnos prema starijima. Zahvalivši se na ukazanoj časti, Aleksandar Savić je podsetio na reči premijera Aleksandra Vučića da su penzioneri kičma ovog društva. „Mogu da primetim da gde god sam bio u razgovoru sa ljudima trećeg doba, video sam da su oni puni znanja, odgovorni, pristojni i da nose sve ono što treba da bude uzor našoj deci koja stasavaju u ozbiljne ljude. Opština Voždovac će se zato potruditi da pomogne da se urede prostorije vašeg kluba i da vam omogući raznovrsne besplatne programe u Centru „Šumice“, a uskoro ćemo za vas organizovati i jedan lep izlet i zajedničko druženje na Fruškoj gori“ – rekao je predsednik, obrativši se prisutnim penzionerima.

Na kraju programa Pevačka grupa Voždovački slavuj svojim muzičkim numerama ulepšala je proslavu i dobila veliki aplauz za izvođenje srpskih pesama.

Podelite vest: