IZ REČI U DELA!

Asfaltiranje ulicaRavnomeran razvoj gradskog i prigradskog dela Voždovca i stvaranje boljih uslova za život svih građana, glavni je motiv odgovornog i predanog rada opštinskog rukovodstva.

Jedan od primera kako se obećanja ispunjavaju, a reči pretvaraju u dela, jeste i novi izgled voždovačkih ulica i puteva. U godini koja je iza nas, Opština je izdvojila 45 miliona dinara za asfaltiranje 19 nekategorisanih ulica u dužini od 3,5 kilometra u podavalskim naseljima Kumodraž, Pinosava, Beli potok, Rakovica selo i Ripanj.

Predstavljajući plan realizacije projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture u narednom periodu, predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić, istakao je sledeće:

„Realizovali smo u protekle dve godine i započeli brojne kapitalne projekte iz oblasti saobraćaja, komunalne infrastrukture, školstva, zdravstva, projekte koji su od vitalne važnosti za naš Voždovac. I tu nismo stali. Napravili smo plan i obezbedili sredstva za asfaltiranje još 48 nekategorasanih puteva u podavalskom kraju, čime će se znatno poboljšati životni uslovi meštana ovog dela Voždovca. Ništa ne radimo bez dogovora sa građanima, osluškivanja nihovih prioriteta i njihove podrške, jer samo zajedničkim snagama i ujedinjeni možemo sve.“

Podelite vest: