ČELNICI FS BEOGRADA U OPŠTINI VOŽDOVAC

Predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ratomir Babić i generalni sekratar Jovan Šurbatović odazvali su se pozivu predsednika Gradske opštine Voždovac Aleksandra Savića i člana Veća opštine zaduženog za sport Milana Todića.

Povod posete bila je rekapitulacija nedavno održanog „Trofeja Voždovca 20014.“, koji su gosti ocenili da je sporoveden na izuzetnom nivou i tom prilikom su se zahvalili na uloženom trudu i afirmaciji fudbala.Jovan Šurbatović i Ratomir Babić posebno su pohvalili Milana Todića za danonoćni rad oko organizovanja i sprovođenja Turnira.

Čelnici FS Beograda su saopštili predsedniku Aleksandru Saviću da je „Trofej Voždovca 2014.“ uvršten u zvaničan kalendar FSB, shodno angažovanju i izvanrednoj organizaciji premijernog turnira koji je održan ove godine i podršci amaterskim fudbalskim klubovima.

Gospodin Babić i gospodin Šurbatović istakli su da nivo saradnje FS Beograda sa Gradskom opštinom Voždovac treba da bude primer i drugim gradskim opštinama koje žele da afirmišu sport na svojim teritorijama i izdvojili GO Voždovac kao najagilniju opštinu po pitanju sporta u celini.

Takođe je dogovoren nastavak ove odlične saradnje, kao i inteziviranje sastanaka, radi zajedničkog doprinosa u poboljšanju uslova voždovačkih fudbalskih klubova, kao i angažovanja na podsticaju razvoja omladinskog fudbala

Ovom prilikom vodeći ljudi Saveza uručili su domaćinima i prigodne sportske poklone.

Podelite vest: