SVIH 1600 VOŽDOVAČKIH PRVAKA DOBILO NA POKLON ŠKOLSKE RANČEVE I PRIBOR

Gradska opština Voždovac je za srećan početak školovanja svim voždovačkim đacima prvacima ove godine obezbedila na poklon rančeve i pernice sa prigodnom čestitkom imajući u obzir da je briga o deci jedan od prioriteta opštine Voždovac.

Prvog školskog dana poklone je prvacima noootvorene OŠ „Danilo Kiš“ u naselju Stepa Stepanović uručio predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zajedno sa svojim saradnicima, a u naredna tri dana rančeve i pernice dobili su i prvaci ostalih 15 voždovačkih osnovnih i dve specijalne škole koje su im uručili predstavnici lokalne vlasti na Voždovcu.

Danas, u četvrtak 04.septembra prvake OŠ “Milan Đ.Milićević” posetili su predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić, zamenik predsednika opštine Marko Sarić, predsednik SO Aleksandar Mirković, član Veća zadužen za školske i predškolske ustanove Miloš Stojanović, članovi opštinskog Veća Ivana Tomić, Milan Todić, Relja Ognjenović i uručili poklone mališanima koje im je obezbedila lokalna samouprava uz interaktivnu komunikaciju sa decom.

Ovom prilikom predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić izjavio je „Mi smo i obećali u predizbornoj kampanji da će opština Voždovac brinuti o najmlađima na celoj teritoriji. Opština Voždovac je za sve đake prvake na osnovu naših ušteda u ovih sedam meseci obezbedila skromne poklone rančeve i pernice.

Hoćemo da uputimo poruku našim đacima i roditeljima da opština Voždovac vodi računa o njima i brine o dečijem odrastanju i školovanju. Kao odgovorna opštinska vlast i u buduće ćemo posvećivati što više pažnje deci koja će sutra i nas da naslede“.

Najveću zahvalnost pokazali su mališani, koji su osmesima i s radošću dočekivali predstavnike opštinske vlasti koji su im uručili poklone za buduće uspešne školske dane.

Podelite vest: