СВИХ 1600 ВОЖДОВАЧКИХ ПРВАКА ДОБИЛО НА ПОКЛОН ШКОЛСКЕ РАНЧЕВЕ И ПРИБОР

Градска општина Вождовац је за срећан почетак школовања свим вождовачким ђацима првацима ове године обезбедила на поклон ранчеве и пернице са пригодном честитком имајући у обзир да је брига о деци један од приоритета општине Вождовац.

Првог школског дана поклоне је првацима нооотворене ОШ „Данило Киш“ у насељу Степа Степановић уручио председник општине Вождовац Александар Савић, заједно са својим сарадницима, а у наредна три дана ранчеве и пернице добили су и прваци осталих 15 вождовачких основних и две специјалне школе које су им уручили представници локалне власти на Вождовцу.

Данас, у четвртак 04.септембра првакe ОШ “Милан Ђ.Милићевић” посетили су председник општине Вождовац Александар Савић, заменик председника општине Марко Сарић, председник СО Александар Мирковић, члан Већа задужен за школске и предшколске установе Милош Стојановић, чланови општинског Већа Ивана Томић, Милан Тодић, Реља Огњеновић и уручили поклоне малишанима које им је обезбедила локална самоуправа уз интерактивну комуникацију са децом.

Овом приликом председник општине Вождовац Александар Савић изјавио је „Ми смо и обећали у предизборној кампањи да ће општина Вождовац бринути о најмлађима на целој територији. Општина Вождовац је за све ђаке прваке на основу наших уштеда у ових седам месеци обезбедила скромне поклоне ранчеве и пернице.

Хоћемо да упутимо поруку нашим ђацима и родитељима да општина Вождовац води рачуна о њима и брине о дечијем одрастању и школовању. Као одговорна општинска власт и у будуће ћемо посвећивати што више пажње деци која ће сутра и нас да наследе“.

Највећу захвалност показали су малишани, који су осмесима и с радошћу дочекивали представнике општинске власти који су им уручили поклоне за будуће успешне школске дане.

Поделите вест: