OBILAZAK RADOVA U NASELjU STEPA STEPANOVIĆ

Dana, 23. jula 2014. godine, član Veća Miloš Stojanović obišao je radove na izgradnji osnovne škole i obdaništa u novoizgrađenom naselju “Stepa Stepanović”. Rukovodilac gradilišta upoznao je člana opštinskog Veća sa dinamikom radova ističući da se radovi privode kraju shodno zadatim ciljevima i da će objekat biti završen tokom avgusta meseca ove godine.

Miloš Stojanović je ovom prilikom istakao značaj ovog projekta kako za žitelje ovog naselja tako i za opštinu Voždovac. Takođe je izrazio zahvalnost gradskoj vlasti na podršci i odnosu prema lokalnoj samoupravi. Zahvaljujući dobroj saradnji mališani će 1.septembra otpočeti novu školsku godinu u novom objektu.

Ovo naselje će takođe dobiti i novo obdanište čije se otvaranje očekuje krajem ove godine. Moramo istaći da potrebom stanovništva i procenom lokalne samouprave napravljen je još jedan iskorak ka realizaciji ovog projekta koji se paralelno sprovodi sa izgradnjom škole, a koji će stanovnicima ovog naselja doneti bolji kvalitet života.

Član Veća opštine Voždovac Miloš Stojanović zadužen za ustanove osnovnog i predškolskog obrazovanja, započeo je i realizaciju sanacije školskih objekata na teritoriji opštine, a u cilju kvalitetnijeg boravka i rada u tim ustanovama.

Podelite vest: