ОБИЛАЗАК РАДОВА У НАСЕЉУ СТЕПА СТЕПАНОВИЋ

Дана, 23. јула 2014. године, члан Већа Милош Стојановић обишао је радове на изградњи основне школе и обданишта у новоизграђеном насељу “Степа Степановић”. Руководилац градилишта упознао је члана општинског Већа са динамиком радова истичући да се радови приводе крају сходно задатим циљевима и да ће објекат бити завршен током августа месеца ове године.

Милош Стојановић је овом приликом истакао знaчај овог пројекта како за житеље овог насеља тако и за општину Вождовац. Такође је изразио захвалност градској власти на подршци и односу према локалној самоуправи. Захваљујући доброј сарадњи малишани ће 1.септембра отпочети нову школску годину у новом објекту.

Ово насеље ће такође добити и ново обданиште чије се отварање очекује крајем ове године. Морамо истаћи да потребом становништва и проценом локалне самоуправе направљен је још један искорак ка реализацији овог пројекта који се паралелно спроводи са изградњом школе, а који ће становницима овог насеља донети бољи квалитет живота.

Члан Већа општине Вождовац Милош Стојановић задужен за установе основног и предшколског образовања, започео је и реализацију санације школских објеката на територији општине, а у циљу квалитетнијег боравка и рада у тим установама.

Поделите вест: