DANI KOSOVSKE MITROVICE U BEOGRADU

U okviru manifestacije „Dani Kosovske Mitrovice u Beogradu“, Gradska opština Voždovac ugostila je Kulutrno umetničko društvo „Dragica Žarković“ iz Kosovske Mitrovice u Centru za kulutru i sport Šumice. Tim povodom u petak, 29. novembra 2003. godine, predstavljena je izložba slika i fotografija koja je otvorila program saradnje kulturno-umetničkih društava iz Kosovske Mitrovice i Voždovca.

Predsednik GO Voždovac dr Dragan Vukanić uputio je reči dobrodošlice gostima iz Kosovske Mitrovice i prisutnom gradonačelniku Nevesinja Slavku Vučureviću i poželeo im ugodan boravak. Takođe, dr Dragan Vukanić ukazao je na značaj jačanja međusobnih veza opština i gradova u Srbiji i osnaživanje privredne, kulturne, sportske i druge saradnje.

U manifestaciji su učestvovala kulturno-umetnička društva, izvođači solisti i pojci koji su svojim nastupima oplemenili i dali notu svečanosti skupu. Raznovrstnost i bogatstvo programa je na najbolji način odslikalo duboko kulturno istorijsko nasleđe naroda sa ovih prostora.

Podelite vest: