VIKEND DOGAĐANjA U GO VOŽDOVAC – PUTUJUĆE POZORIŠTE ZA NAJMLAĐE I KOMIČNI ŠOU ZA STARIJE

U svečanoj sali opštine Voždovac (Ustanička 53), u subotu 26. oktobra 2013. od 17 do 18 časova biće izvedena predstava za najmlađe sugrađane „Nestašni Ćira“ . Ova predstava u izvedbi istoimenog putujućeg pozorišta, odnosno Ljiljane Živić i Zorana Todorovića pružiće našim najmlađima sat vremena kvalitetno provedenog vremena i smeha. Predstavu su organizovali Ljiljana Malušić i Kancelarija za mlade opštine Voždovac.

U nedelju 27. oktobra 2013. god. u 18č grupa umetnika „Grbave tange“ će održati komični “stand up” šou u svečanoj sali opštine Voždovac. Poznati komičar Branislav Petrušević- Petrući otvoriće ovaj događaj. Zabavni performans u izvedbi „Grbavih tangi“ je veče konceptualne komedije koje kombinuje klasične forme poput: Stand-up-a, improvizacije, shock-rock pesama, obrada poznatih hitova i skečeva kao i kontakta sa publikom.
Pozivamo sve zainteresovane građane starije od osamnaest godina, zbog eksplicitnosti nastupa, da svojim prisustvom uveličaju događaj. Program je u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Voždovac.
Ulaz za oba događanja je slobodan.

Podelite vest: