ВИКЕНД ДОГАЂАЊА У ГО ВОЖДОВАЦ – ПУТУЈУЋЕ ПОЗОРИШТЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ И КОМИЧНИ ШОУ ЗА СТАРИЈЕ

У свечаној сали општине Вождовац (Устаничка 53), у суботу 26. октобра 2013. од 17 до 18 часова биће изведена представа за најмлађе суграђане „Несташни Ћира“ . Ова представа у изведби истоименог путујућег позоришта, односно Љиљане Живић и Зорана Тодоровића пружиће нашим најмлађима сат времена квалитетно проведеног времена и смеха. Представу су организовали Љиљана Малушић и Канцеларија за младе општине Вождовац.

У недељу 27. октобра 2013. год. у 18ч група уметника „Грбаве танге“ ће одржати комични “stand up” шоу у свечаној сали општине Вождовац. Познати комичар Бранислав Петрушевић- Петрући отвориће овај догађај. Забавни перформанс у изведби „Грбавих танги“ је вече концептуалне комедије које комбинује класичне форме попут: Stand-up-а, импровизације, shock-rock песама, обрада познатих хитова и скечева као и контакта са публиком.
Позивамо све заинтересоване грађане старије од осамнаест година, због експлицитности наступа, да својим присуством увеличају догађај. Програм је у организацији Канцеларије за младе општине Вождовац.
Улаз за оба догађања је слободан.

Поделите вест: