ПРЕДСТАВЉАЊЕ ПРОФЕСИЈА МАТУРАНТИМА

kzm2 (1)У оквиру спровођења пројекта Професионална орјентација, Канцеларија за младе општине Вождовац организовала је у среду, 15. маја 2013. године Реални сусрет за преко 120 матураната вождовачких основних школа. Путем реалних сусрета млади треба да стекну сазнања о свету рада и занимања. Стога је важно да те сусрете темељно припреме и накнадно обраде стечено знање и искуство, како би били у стању да се самостално у потпуности информишу о областима школовања и рада које их занимају.

Реалном сусрету присуствовали су: Милица Петровић-архитекта, Филип Угреновић-новинар, Никола Ђуровић-софтверски инжењер, Марина Дробњаковић–геолог и Марко Јовановић-инжењер електротехничар. Ђаке су испред Општине Вождовац, речима добродошлице дочекали Александар Савић, члан Већа и Драгомир Петронијевић, координатор Канцеларије за младе.

Представници матураната из свих 15 вождовачких основних школа имали су прилику да поставе питања везана за одређене професије, након чега ће стечена знања и искуства поделити са својим вршњацима.

Поделите вест: