OPŠTINA VOŽDOVAC I DINO PARK ZLATIBOR ZAJEDNO U PROJEKTU „DECI SRBIJE NA DAR“

Predsednica Opštine Voždovac Bojana Jakšić dogovorila je danas saradnju sa menadžerkom Dino parka Zlatibor Slavicom Marić u okviru projekta „Dino park deci Srbije na dar“ koji će biti realizovan tokom proleća naredne godine.

Dino park Zlatibor obezbedio je za decu sa smetnjama u razvoju i njihove pratioce jednodnevni izlet i zabavu u parku dinosaurusa koji je ispunjen mnoštvom zanimljivih replika životinja iz praistorije i raznim zabavnim sadržajima prilagođenih ovoj grupi posetilaca.

„Sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili poziv da se pridružimo ovom humanom projektu. U saradnji sa školama, udruženjima i nadležnim ustanovama organizovaćemo prevoz i putovanje za mališane i njihove pratioce i sigurni smo da će oni uživati “ rekla je predsednica Opštine Voždovac Bojana Jakšić.

Slavica Marić menadžerka Dino parka Zlatibor se zahvalila na prepoznavanju ideje i prihvatanju saradnje na projektu.

„Drago mi je da se Voždovac pridružuje projektu i jedva čekamo da se sretnemo sa mališanima, da ih ugostimo i povedemo u avanturu. Vrata Dino parka su uvek otvorena za decu sa smetnjama u razvoju i njihove roditelje jer je tokom cele godine ulaz besplatan“, rekla je Slavica Marić i dodala da projekat „Dino park deci Srbije na dar“ obuhvata i jednodnevne izlete za decu nižih razreda osnovnih škola koji su se istakli u nekoj oblasti, kao i nagrade za najboljeg đaka i sportistu sa Opštine Voždovac.

Dogovoru oko plana i realizacije projekta prisustvovali su članovi Veća Opštine Snežana Petronijević zadužena za obrazovanje, Ivana Banjac zadužena za socijalna pitanja i Aleksandar Maksimović zadužen za sport koji će koordinirati predviđene izlete na Zlatibor.

Podelite vest: