PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC BOJANA JAKŠIĆ: POSEBNO MI JE DRAGO KADA VIDIM MLADE LjUDE KOJI BRINU O SVOJOJ ZAJEDNICI

Predsednica Opštine Voždovac Bojana Jakšić, zajedno sa saradnicima, razgovarala je danas sa stanovnicima mesnih zajednica „Donji Voždovac“, i „Gornji Voždovac”.
Prisutni građani pozdravili su napore i inicijative Opštine za rešavanje problema koji su prijavljivali mesnim zajednicama. Takođe, oni su iskoristili priliku da na ovom sastanku potraže odgovore na pitanja vezana za uzurpirana parking mesta od strane pojedinaca u Darvinovoj ulici, raseljena lica u Gostivarskoj ulici da saznaju kada će konačno dobiti pravo na otkup stanova, kao i kada će se rupe na asfaltu u pojedinim ulicama sanirati. Predsednicu Opštine građani su upoznali i sa radom plesne grupe “Gaga ples” i ostalih organizacija i udruženja u ovom delu Voždovca.

Predsednica Jakšić zahvalila se svima na iznetim problemima i konstruktivnim predlozima.
“Želim da se posebno zahvalim ovim mladim ljudima koji su došli danas da nam skrenu pažnju na probleme svoje zajednice i što na ovakav način konkretno pomažu svojim komšijama.
Da bi što pre rešavali nedostatke u vašem kraju, prva stanica za prijavljivanje problema je mesna zajednica koja se dalje obraća nama kao Opštini, a ukoliko to nije u našoj nadležnosti, mi se dalje obraćamo gradskim službama, sve u cilju bržeg i efikasnijeg rešavanja prijavljenog problema”, naglasila je Jakšić.

Naredne subote, 26. oktobra od 11:00 do 13:00 časova, predsednica Opštine Voždovac i članovi Veća razgovaraće sa stanarima mesnih zajednica Autokomanda i Činovnička kolonija.

Podelite vest: