PREDSEDNICA OPŠTINE VOŽDOVAC BOJANA JAKŠIĆ: OTVORENI RAZGOVORI SU NAJBOLjI NAČIN DA UTVRDIMO PROBLEME LOKALNE ZAJEDNICE

Predsednica Opštine Voždovac Bojana Jakšić razgovarala je danas sa stanovnicima mesnih zajednica „Milunka Savić“, „Milorad Medaković“ i „Medaković 3“ zajedno sa rukovodiocima i stručnom službom Opštine.

Okupljeni građani izneli su niz problema sa kojima se svakodnevno suočavaju u naseljima Marinkova bara, Siva stena, Medaković 1, 2 i 3 kao što su divlje deponije, potreba za dečijim igralištem, rampama za invalide, usporivačima saobraćaja, boljom rasvetom, uređenim stazama i prilazima i drugim komunalnim problemima.

Na pitanja i predloge građana su odgovarali i pomoćnik predsednice Milenko Avramović, članovi Veća Opštine Nebojša Zdravković, Snežana Petronijević, Nemanja Babić, Dragan Rajić i načelnik Uprave Opštine Voždovac Vladimir Vasić.

Bojana Jakšić se zahvalila svim građanima na otvorenom razgovoru i konstruktivnim predlozima rekavši da je to najbolji način da se utvrde problemi jedne lokalne zajednice i da se na odgovarajući način reaguje na svaki predlog- peticijom, zahtevom ili konkretnom akcijom.

Naredne subote, 19. oktobra od 11 do 13 časova, predsednica Opštine Voždovac i članovi Veća razgovaraće sa stanarima mesnih zajednica Gornji i Donji Voždovac.

Podelite vest: