UKLONjENA DIVLjA DEPONIJA NA KRUŽNOM PUTU

Zahvaljujući komunalnoj inspekciji Opštine Voždovac i JKP „Gradska čistoća“ danas je uklonjena velika deponija na Kružnom putu kod Belog Potoka.

„Od kako je napravljena obilaznica, ovaj deo puta nije više toliko frekventan pa je na žalost pogodan da se prave deponije. Apelujemo na građane da ne odlažu smeće uz put.

JKP „Gradska čistoća“ kojoj se ovom prilikom neizmerno zahvaljujem radi zaista veliki posao uklanjanja divljih deponija koje nastaju preko noći, kako bi smo svi živeli u zdravom i čistom okruženju“, rekla je Bojana Jakšić predsednica Opštine Voždovac koja je sa komunalnom inspekcijom i rukovodiocima Opštine ispratila čišećenje deponije.

Gradska opština Voždovac i JKP „Gradska čistoća“ apeluju na građane da ne prave deponije smeća, već da pozovu ekipe „Čistoće“ koje će ukloniti otpad.

Svakog prvog vikenda u mesecu „Čistoća“ uklanja kabasti otpad koji se može odložiti pored kontejnera, a za sve informacije građani mogu da pozovu pogon „Čistoće“ na Voždovcu na  broj telefona 011/2882-916.

Podelite vest: